Paft en tuinmeubelen … puur genieten!

Bij Paft kan u terecht voor een zeer ruim assortiment tuinmeubelen, tuinparasols en zelfs tuinbeelden in onze zeer grote showroom op de provinciesteenweg 687 te Boechout. U vindt er zowel nieuwe collecties als koopjes in de hoek “einde reeksen” en dit het hele jaar door.

Ons hoofddoel is vooral kwaliteit aanbieden en dat tikkeltje extra service dat je nergens anders vindt.

Zo vindt u bij ons kwaliteitsvolle meubelen in rotan, teak en aluminium.

Rotan tuinmeubelen komen van de rotanpalm. Dit is een erg lange slingerplant die in de subtropen voorkomt. Rotan is heel populair om tuinmeubelen mee te maken.

Teak tuinmeubelen komen van de teakboom die tegenwoordig op grote schaal wordt aangeplant in de tropen. Dit leidt ertoe dat er grote verschillen zijn in kleur, gewicht, hardhout, … en dus ook prijs! Ooit al afgevraagd waarom de ene teaken stoel 5 keer zoveel kost als een andere? Nu weet je het!

Aluminium tuinmeubelen zijn heel populair omdat ze heel licht zijn, minstens even sterk als rotan en teak en ook nog eens bestendig zijn tegen corrossie.

We hebben dus tuinmeubelen voor elke stijl!

Voorts vindt u in onze showroom ligzetels, relaxzetels, tuindecoratie, parasols, schaduwzeilen, terrasoverkappingen, terrasverwarmers en vele accessoires!

Breng een bezoek aan onze showroom. Wij zijn de streekspecialist in rotan tuinmeubelen, teak tuinmeubelen en aluminium tuinmeubelen van Antwerpen, Ranst, Lier, Edegem, Mortsel, Kontich,… !